Koek & Sjokie

Brownies en ander lekkers


Welkom op onze website


Wie zijn wij

Wij zijn Nils en Robin, broer en zus van 15 en 13 jaar oud.
In 2018 hebben we een succesvolle actie gehad met brownies om geld in te zamelen voor stamceltherapie. Ook hebben we al meerdere keren gebakken voor een voetbaltoernooi om geld in te zamelen voor Kika. Hierna bleven de bestellingen regelmatig komen.

Hierdoor ontstond het idee om een eigen bedrijfje op te zetten, zodat onze brownies nog steeds besteld kunnen worden. 

Het steunen van goede doelen willen we graag doorzetten. Omdat we meer bestellingen krijgen dan we vooraf hadden verwacht, kunnen we standaard goede doelen gaan steunen.

Vanaf onze start in februari 2019 zetten we  € 1,00 per verkochte plaat apart voor goede doelen, zodat we kunnen sponsoren in lekkers of een geldbedrag. Ons hoofddoel is het jaarlijkse Ramon de Rond toernooi in juni voor KiKa. 

Het bakken doen we met liefde en goede ingrediënten. Zo gebruiken we bloem van Aeolus; de Molen in Vlaardingen en chocolade van Tony's Chocolonely. Onze verpakkingsdozen zijn o.a. van Biodore (FSC gecertificeerd, The Green Key keurmerk) en kunnen na gebruik bij het oud papier.


Vanaf 1 februari 2019 bestaat Koek & Sjokie en kunnen de bestellingen geplaatst worden. Ons logo hebben we zelf bedacht en is prachtig gemaakt door Kevin Langedijk van ABKL!

Wij bezorgen in Vlaardingen en anders kunt u uw bestelling bij ons ophalen.

U kunt een bestelling plaatsen door deze te mailen naar: koekensjokie@hotmail.com of via onderstaand formulier.


Smakelijke groet,


Nils en Robin